در حال بارگذاری ...
یکشنبه 30 دی 1403
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه‌ای:

دانشگاه فنی حرفه‌ای جزو تاثیرگذارترین دانشگاه‌های ایران در اشتغال است

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: این دانشگاه جزو تاثیرگذارترین دانشگاه‌های ایران در اشتغال است. دانشگاهی که خلاء نیروی انسانی بین کارگر ساده و مهندس را با تربیت نیروی انسانی ماهر پر می‌کند.

دکتر غلامرضا زمانی، امروز ۱۰ آذرماه، در اختتامیه نشست سراسری مسئولان کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور که در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: این دانشگاه، جزو تاثیرگذارترین دانشگاه‌های ایران در اشتغال است. دانشگاهی که خلاء نیروی انسانی بین کارگر ساده و مهندس را با تربیت نیروی انسانی ماهر پر می‌کند و صاحبان مشاغل و افراد نیز به دنبال همین هستند.

 وی افزود: با توجه به بازدیدی که از بندر کنگان در نزدیکی عسلویه داشتیم، مسئولان آنجا تمام دانشجویان فارغ‌التحصیل در رشته‌های مرتبط با پالایش را پذیرش می‌کردند و  همه تضمینا به کار گرفته می‌شدند و به دنبال نیرو هستند. در اقصی نقاط کشور نیز همینطور است و باید زمینه ایجاد شود که این دانشگاه گسترش یابد.

زمانی تصریح کرد: با توجه به قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه، ۳۰ درصد کل دانشگاه‌های کشور باید آموزش مهارتی باشند که در حال حاضر حدود ۱۴ درصد به این شکل است که الزامات باید فراهم شود تا این قانون اجرا شود. همچنین ۵۰ درصد دانش آموزان باید هنرستانی شوند و در کل تفکر خلاقی است که مسئولان از آن برخوردار هستند. مسئولان ما دلسوزانه می‌خواهند یک کار زمین مانده و نصفه کاره را به انتها برسانند و راهکار ارائه دهند و ۶۰۰۰ پرسنل این دانشگاه آماده‌اند که این سیاست‌ها را به اجرا بگذارندو در مرحله اول باید باوری در متولیان این امر شکل گیرد که این مسیر درستی است.

زمانی با اشاره به اینکه «همه تلاش‌ها صورت گرفت تا مقدمه‌ای برای الزاماتی که نیاز است فراهم شود»، ادامه داد: کشور ما در جنگ اقتصادی است اما پایه‌ریزی این اقدامات انجام شده است و در آینده مطمئنا از این دانشگاه خبرهای بهتر و شایسته‌تری دریافت خواهید کرد.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه‌ای خاطرنشان کرد: امسال حدود ۵۰۰ هزار نفر در کنکور سراسری شرکت نکردند اما همین دانشگاه نسبت به سال گذشته ۳۰ هزار دانشجو بیشتر ثبت‌نام داشت و شاید ۸۰ درصد این موفقیت از آن خود خانواده‌ها و مشورت‌های آنان به دانشجویان بود و این سیگنال مثبتی است که خودش را در آینده نشان خواهد داد.