در حال بارگذاری ...
یکشنبه 30 دی 1403
در مصاحبه با خبرگزاری باشگاه خبرنگاران مطرح شد

چرا در دانشگاه فنی و حرفه‌ای مقاطع ارشد و دکتری ایجاد نمی‌شود؟

 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در خصوص علت عدم ایجاد مقاطع ارشد و دکتری در این دانشگاه توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی، دکتر ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای هیچ نیازی به ایجاد مقطع تحصیلات تکمیلی یعنی ارشد و دکتری ندارد.

او افزود: سیستم آموزشی صحیح سیستمی است که فارغ التحصیلان دانشگاهی را هرچه سریع‌تر وارد بازار کار کند، حتی اگر مقطع متوسطه فنی و حرفه‌ای و کارو دانش بتواند مهارت‌ها و توانایی‌های شغلی دانشجویان را ارتقا ببخشد این افراد بعد از گرفتن دیپلم وارد بازار کار می‌شوند و دیگر نیاز به تحصیل در دانشگاه‌ ندارند.

صالحی عمران تاکید کرد: گرفتن مدارک آموزش عالی توسط همه افراد کار اشتباهی است و نباید به این باور داشته باشیم. حتی اگر دانش آموزان مدرک دیپلم داشته باشند و بتوانند با این مدرک وارد بازار کار شوند دیگر نیازی به طی کردن مقاطع بالاتر تحصیلی در دانشگاه‌ها ندارند و با ورود به بازار کار در تولید ناخالص ملی ایفای نقش خواهند کرد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای با گذراندن ۳ سال تحصیلی در مدارس و ۲ سال تحصیلی در دانشگاه به عنوان مقطع کاردانی می‌توانند مهارت کافی را کسب کرده و در دوره آموزش مهارت‌های پیشرفته دانشگاه ما شرکت کنند تا بعد از ورود به بازار کار با مشکلی مواجه نشوند.

صالحی عمران بیان کرد: ممکن است عده محدودی از دانشجویان علاقه زیادی به کسب مدارک بالای تحصیلی داشته باشند، اما این نیاز همه افراد نیست. لازم نیست همه افراد وارد دانشگاه شوند، چرا که موضوع کار و کسب مهارت و حرفه از همه چیز مهم‌تر است.