بمنظور بزرگداشت ۱۶ آذر روز دانشجو
جشن روز دانشجو نماد استکبار ستیزی به اهتمام دانشکده فنی وحرفه ای دختران بابل
مراسم گرامیداشت ۱۶ آذر روز دانشجو به میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای دختران بابل با حضور خانم دکتر طالبیان رئیس دانشکده، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بابل آقای مهندس ولی زاده، بخشدار مرکزی آقای حاج اسماعیلی، رئیس اداره ارشاد آقای محمدی، رئیس اداره ورزش و جوانان خانم عرب، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده و اصحاب رسانه در سالن اجتماعات دانشکده فنی و حرفه ای دختران بابل برگزار گردید.
در این مراسم خانم دکتر طالبیان ضمن خوشامدگویی به مهمانان و تبریک این روز به دانشجویان یاد و خاطره 16 آذر را گرامی داشتند و تمامی دست اندرکاران دانشگاه فنی و حرفه ای یادآور شدند که دانشگاه محل تولید علم و نوآوری میباشد و تولید علم پیمودن راههایی است که دیگران نرفتند. از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ یکی از وظایف دانشگاه ها نواندیشی علمی و تبدیل آن به انگیزه عام و مطالبه عمومی است و لازمه اهمیت دادن به علم موجب رشد تولید علم و شعار به مرحله عمل برسد.
بی شک دغدغه هر انسان است و هیچ فردی را در هیچ مقطعی از زندگی نمیتوان یافت که بدون دغدغه باشد. با این تفاوت که دغدغه های هرفرد، بستگی به نوع جهان بینی، بایسته ها و کاستی های وی در مسیر حرکت و نیز گستره آرمانهای وی باز می گردد. در آموزه های اسلامی که انسان را به سوی خدا و حیات عزتمند سوق دهد، دغدغه ای مقدس به شمار می آید. این دغدغه ازدواج، اشتغال، کسب درآمد حلال و... باشد. دانشجویان ما زمانی که اراده ورود به دانشگاه می کنند دغدغه ای می آید چون کسب علم، دانش، بویژه در دانشگاه فنی و حرفه ای، کسب فن، مهارت اصلی ترین موضوع می باشد ودر این مهم عوامل مختلفی در توانمند سازی آنان تاثیر گذارند از جمله؛ مدیران، اساتید، کارکنان، همکلاسان و در نهایت خود دانشجویان و انگیزه آنان می باشد. تمام تلاش خانواده و دانشگاه در ایجاد انگیزه برای آن عزیزان باشد چرا که موتور متحرک فرد انگیزه اوست. دانشگاه تسهیل کننده و بوجود آورنده بستر مناسب برای بروز استعدادهای فرد و راهنمایی جهت توانمندسازی آنان می باشد تا آنان را به خود باوری برساند. یکی از دغدغههای مهم دانشجویان که نیاز اصلی اقتصاد جانعه را نیز در بر میگیرد شغل آنان است. مراکز علمی و دانشگاهی را زمانی می توانیم موفق بدانیم که فراگیر یا دانشجو را به شغل و تولید درآمد در انتهای فرآیند و یادگیری منجر نموده ایم. تسهیل ورود دانشجو به جامعه و بازار کار لازمه اش اهتمام جدی هم دست اندرکاران بر آموزش، تولید، اشتغال و متولیان امر می باشد.
از جمله کارهایی که در این راستا در سال جاری انجام داده ایم:
_آشنایی با شغل های متناسب با رشته های دانشجویان با توجه به تکنولوژی روز
_ شناخت با صاحبان فن و حرفه و صنایع در راستای رشته مربوطه در جامعه
_ دعوت از اساتید و صاحبان بنگاههای اقتصادی موفق به کلاس درس دانشجویان
_ برگزاری کارگاههای متعدد آموزشی، فنی و مهارتی جهت تسلط کامل دانشجو برای ورود به بازار کار
_ انجام فعالیتهای کارگاهی بر اساس نیاز مشتری در جهت جلب توجه بازار بعبارتی یادگیری مبتنی بر مهارت و مشتری مداری
_ به مشارکت گرفتن بنگاههای تولیدی و شرکتهای خدماتی جهت جذب تجهیزات و امکانات آموزشی و برای توسعه و گسترش داشتند.
همه این فعالیتها، گاها فراتر از آنها از الزامات برنامههای دانشگاست که با کار تیمی انجام داده است و مستمرا ادامه خواهد داشت واز شما دانشجویان محترم نیز خودباوری و همت و تلاش دو چندان میخواهیم تا به اهداف بلند نظام مقدس و دانشگاه فنی و حرفه ای و تک تک دانشجویان، دست یابیم و نتیجه و بهره ی مطلوبی از آن ببریم.
آماده سازی فضای دانشجویی و زیباسازی آن جهت جلب توجه یکی از راهکارهای ایجاد انگیزه میباشد.
اینجانب با تشکر از شهرداری و معاونتها که نگاه ویژه به دانشکده دارند و به ما کمک و یاری می رسانند. از دیگر مسئولین که در توسعه علم و آموزش علی الخصوص فرماندار محترم و دیگر بزرگواران شهرستان که در تعلیم نیروی جوان در شهر کمک می رسانند. و وجود روسای دیگر اداره ارشاد، جهاد کشاورزی، فعالان رسانه ای که کمک به دانشجویان دارند تا فضا مهیا و به یاری ما بشتابند تا بتوانیم هدف اصلی بحث اشتغال به نتیجه برسد.
در آستانه هفته پژوهش هستیم و ضمن تبریک به همه دانشگاهیان اعلام می دارم که به جهت گستردگی برنامه از 10 روز قبل هفته اجرای برنامه ها آغاز شد. نمایشگاه آثار گرافیکی دانشجویان در موزه گنجینه، کارگاههای آموزشی، نمایشگاه در سطح شهرستان و استان، اجرای ورکشاپ ها،جهت تسلط دانشجویان به سرفصل های موجود و نیاز بازار کار تدوین شد. برنامه های نمایشگاهی از آثار دانشجویان در سطح دانشگاه فنی و حرفه ای استان با حضور همه اساتید علمی و پژوهشی و همچنین حضور در نمایشگاه بین المللی استان و تهران خواهد بود سپاسگزارم.
از فعالیت های ویژه اساتید و دانشجویان که در این امر به ما یاری رساندند تازمانی به موفقیت برسیم تا کار تیمی خوبی ارائه شود.
تشکر میکنم از خیرین بزرگوار و نیک اندیش خصوصا آقای ابراهیم پور که بخش اعظمی از توسعه دانشکده و هدایای برترین های آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی را اعطا نمودند.
سپس سخنران جلسه آقای محمدی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بابل فرمودند :
روز دانشجو، نمادی است برای تاکید بر جایگاه دانشجویان جوان، آگاه، بیدار، هوشیار و با بصیرت در جامعه. دانشجویان قدر این دوران را بدانند زیرا فرصت جوانی و قدرت جوانی سرمایه ای ارزشمند است.
در زمینه های کسب علم و دانش و مهارت، توجه به اخلاقیات و تهذیب و نفس بر محور باورهای دینی و اخلاقی و نهایتا ورزش برای برخورداری از روحیه نشاط و پویایی اهتمام بورزند. تعامل دانشجویان با جامعه، فرصت های ارزشمندی را در خدمت شما قرار می دهد. شناخت ظرفیت ها و توانمندی ها و احصای محدودیت ها و مشکلات، باید به ارائه ایده های خلاقانه و کاربردی بیانجامد.
جوان دانشجوی روشنفکر مسلمان، باید جریانات سیاسی داخلی و خارجی را بشناسد، نقد کند، بصیرت پیدا کند ولی از ورود به بازی های سیاسی بپرهیزد که او را از رسالت اصلی دور می کند. دانشجو قشر بیدار جامعه است و باید در انتخابات آتی برای مشارکت حداکثری و انتخاب صحیح و آگاهانه نقش آفرینی کند.
جوانان دانشجو خود را آماده پذیرش مسئولیت در جامعه نمایند زیرا آینده از آنِ جوانان خلاق و مبتکر این سرزمین است
در ادامه جشن توسط آقای درزی پور جهت مجری گری و تجلیل از دانشجویان برتر علمی، فرهنگی، هنری، ورزشی و اجرای استندآپ و پذیرایی به اتمام رسید.