در حال بارگذاری ...
شنبه 29 دی 1403
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران؛

نظام پایش و مکانیسم تضمین کیفیت، دانشگاه فنی و حرفه ای را از دانشگاه های برتر کشور خواهد نمود.

جلسه پایانی هیأت نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در بازدیدهای سه روزه از مراکز استان مازندران با حضور مدیر کل نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، رییس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، اعضای ستاد نظارت و ارزیابی، دبیر نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، رؤسا و معاونین دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای مازندران در آموزشکده پسران آمل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، دکتر امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران ضمن تقدیر از زحمات سه روزه هیأت نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای که کاری فشرده و هدفمند را در استان مازندران انجام دادند، بیان داشت: مازندران را به دلایل توسعه ای می توان یک کلانشهر در نظر گرفت و بنابر این نیازهای آن نیز کلان شهری است و هیچ شهری بر شهرهای دیگر استان ترجیح ندارد. نیازها شبیه به هم است و به همین دلیل توسعه به صورت یکنواخت و متوازن شکل می گیرد. ممکن است که توسعه تدریجی باشد اما در عین حال همه شهرهای استان دارای قابلیت‌های بالایی هستند.

حیاتی با تقدیر از زحمات رؤسا، مسئولین و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران از زمان تشکیل این دانشگاه بیان داشت: در بدترین شرایط و گرفتاری، وفاق و همدلی و در واقع فرهنگ کار جمعی و کار تیمی می‌تواند ما را به جلو ببرد و فرصتها را برای ما محقق کند.

وی با اشاره به برخی از فعالیت ها و افتخارات دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران گفت: مازندران استان ویژه ای با اعضای هیأت علمی و افراد سرآمد و فاخر می باشد. در اختیار گرفتن سه ساختمان در قالب خوابگاه دانشگاه یا سرای دانشجویی، مرکز آموزشی پیام نور و ساختمان اداری برای آموزشکده رامسر با همکاری بخش بیرونی و با تعامل فرمانداری، پیگیری ساخت پروژه عمرانی آموزشکده جدید رامسر، پیشرفت ساخت و ساز مرکز نوشهر و اتمام فاز جاری تا آخر این ترم، اتمام پروژه آموزشکده پسران بابل، پروژه بزرگ آموزشکده دختران قدسیه، پروژه های تعمیرات و ساخت کارگاه مرکز بهشهر، سالن غذاخوری دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری، ساخت و ساز جدید در مرکز پسران آمل، ایجاد فضاهای رفاهی، کاربری بهینه اماکن در آموزشکده کشاورزی ساری، خرید تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی هدفمند و به روز، فعال نمودن واحد حقوقی، برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی در رامسر با حضور ۵۰ درصد از همکاران استان در راستای تفاهم و هم افزایی، کسب مقام دوم المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور، ارتقا ورزش بانوان، تجلیل از بازنشستگان استان، تأکید بر سیاست شورایی و استفاده از خرد جمعی در حوزه مأموریت های دانشگاه و فعالیت های آموزشی پژوهشی و فناوری، استفاده از تخصص‌های اعضای هیأت علمی و مدرسین در شوراها و کمیته های پژوهشی در برگزاری جشنواره استانی هفته پژوهش، و پیگیری اخذ مجوز رشته جدید ساخت و ساز با مصالح خشک در توسعه رشته‌ها از جمله فعالیت ها و افتخارات دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران می باشد. تفاهم نامه همکاری با استاندار وقت داشتیم تا از اعتبارات توسعه متوازن در تجهیز کارگاه ها به ما کمک کنند و امیدوارم با همدلی استاندار محترم مازندران در اسرع وقت عملیاتی گردد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران تأکید نمود: ما جزو استان هایی هستیم که تعداد رشته و تعداد دانشجویان ما قابل توجه است. ما ۱۰ درصد ظرفیت دانشجویان کل کشور را داریم و تقاضای ما این است که به نسبت ظرفیت جمعیتی که داریم اعتبارات هم کمک شود تا گرفتاری ها و تنگناهای استان رفع گردد و در فرایند مستمر آموزشی مؤثرتر وارد شویم. مراکز ما در جهت کسب درآمد وارد شده اند و امیدوارم که منفعت آن به مجموعه برگردد.

حیاتی در پایان گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای در ابتدای راه است. ما از لحاظ ساختاری دانشگاهی ساخته نشدیم و به همین دلیل در حال ترمیم ساختاری هستیم. این دانشگاه در مقایسه با دانشگاه های دیگر به دلیل این که در راستای مأموریت خاصی است، خاص باید اداره شود یعنی مدل ارتقا، ارزشیابی و سنوات ویژه دانشگاه دیده شود و اصلاح مربوط به آیین نامه های دانشگاهی انجام گردد. از زحمات هیأت نظارت و ارزیابی در این سه روز سپاسگزارم و اگر نظارت نباشد سیستم به سمت ناکجا آباد خواهد رفت و نظام پایش و مکانیسم تضمین کیفیت، دانشگاه فنی و حرفه ای را از دانشگاه های برتر کشور خواهد نمود.