در حال بارگذاری ...
شنبه 29 دی 1403

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور:
لزوم بهره‌گیری از ظرفیت خیرین در تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای به نقش مهم آموزش‌های مهارتی در توانمندی درآمدی افراد اشاره کرد و گفت: باید از ظرفیت خیرین در تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها در راستای کیفیت آموزش استفاده شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای و به نقل از خبرگزاری مهر: ابراهیم صالحی عمران پیش از ظهر شنبه در نشست مجمع خیرین، واقفان و حامیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گیلان در رشت با اشاره به فعالیت ۵۰ سال دانشگاه فنی حرفه‌ای در کشور، اظهار کرد: امروز همگان به این نتیجه رسیده‌اند که سرمایه‌گذاری در حوزه مهارتی حائز اهمیت است.

وی به نقش مهم آموزش‌های مهارتی در تربیت نیروی انسانی ماهر و ایجاد فرصت‌های شغلی اشاره کرد و افزود: آموزش‌های مهارتی در توسعه کشورها و همچنین سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال و توانمندسازی درآمدی افراد نقش مهمی دارد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه با تأکید بر اینکه در کشورهای پیشرفته مردم به گرفتن مدرک دانشگاهی زیاد توجه نمی‌کنند و بیشتر به دنبال کسب آموزش‌های لازم در حوزه مهارتی و توانمندی درآمدی هستند، تصریح کرد: بیشتر کشورهای توسعه یافته به این نتیجه رسیده‌اند که سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش مهارت‌ها در توانمندسازی درآمدی افراد مؤثرتر است.

وی در ادامه با اشاره به نقش مهم خیرین در این حوزه و با بیان اینکه تشکیل مجمع خیرین، واقفان و حامیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها و سیاست‌های این دانشگاه است، گفت: خیرین در توسعه و پیشرفت حوزه‌های مختلف نقش مهمی ایفا می‌کنند اگر بتوانیم از ظرفیت آنها استفاده کنیم قطعاً توسعه و پیشرفت در حوزه آموزش‌های مهارتی در سطح کشور دوچندان می‌شود.

صالحی عمران با اشاره به فعالیت ۱۳۰۰ کارگاه و آزمایشگاه در دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، اظهار کرد: حضور در محیط کار عملی یکی از مهمترین اولویت‌های فنی و حرفه‌ای است تا آموزش‌ها با کیفیت بالاتری انجام شود.

وی همچنین خواستار استفاده از ظرفیت خیرین در تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها شد و افزود: تجهیز آزمایشگاه‌ها به ارتقای کیفیت آموزش‌ها کمک می‌کند.