دکتر صالحی عمران :
دانشگاه فنی و حرفه ای در بلاتکلیفی بودجه ای است
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای تعیین تکلیف وضعیت بودجه ای این دانشگاه را از سازمان برنامه و بودجه رسیدگی خواستار شد و گفت : این وضعیت هم اکنون بلاتکلیف است .
به گزارش گروه دانشگاه ایرنا، واحدهای دانشگاهی فنی و حرفه ای از سال 1390 از بخش آموزش و پرورش جدا شدند و از آن زمان تاکنون به صورت مستقل به فعالیت خود ادامه می دهند. این در حالی است که به رغم گذشت بیش از هفت سال از این تصمیم و ثبت نام دانشگاه فنی و حرفه ای با عنوان «دانشگاه» در سازمان برنامه و بودجه هنوز تخصیص اعتبار به این دانشگاه همانند سایر دانشگاه ها زیر نظر آموزش عالی قرار نگرفته است و دانشگاه زیر نظر دفتر بخشی آموزش و پرورش قرار دارد.
از این رو روسا و مسئولان دانشگاه فنی و حرفه ای تخصیص نیافتن کامل بودجه به دانشگاه را از اصلی ترین چالش های خود عنوان می کنند. به گفته آنان دانشگاه فنی و حرفه ای در وضعیتی بلاتکلیف میان دانشگاه یا زیر نظر آموزش و پرورش بودن به سر می برد.
در همین زمینه، دکتر ابراهیم صالحی عمران در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه گفت: به رغم جداسازی دانشگاه فنی و حرفه ای در سال 90 از حوزه آموزش و پرورش و قرار گرفتن این دانشگاه زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مدیریت بودجه دانشگاه هنوز به طور کامل اجرایی نشده و زیر نظر آموزش عالی قرار نگرفته است.
وی افزود: همین مسئله باعث شده تا دانشگاه برای تامین اعتبار و منابع با چالش هایی روبه رو شود.
صالحی عمران عنوان کرد: پیگیری های متعدد دانشگاه و وزارت علوم از سازمان برنامه و بودجه بی پاسخ مانده و تصمیم نهایی این سازمان راه حل مشکل و تعیین تکلیف جایگاه دانشگاه فنی و حرفه ای در کنار سایر دانشگاه ها خواهد بود.
وی افزود: نامه نگاری های زیادی از سوی وزارت علوم و دانشگاه فنی و حرفه ای با سازمان برنامه صورت گرفته است و در این باره آنان تصمیم گیرنده هستند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای پیشتر نیز از تصمیم سازمان برنامه و بودجه برای استقلال این دانشگاه از بخش آموزش و پرورش سخن گفته بود.
این در حالی است که اجرایی شدن این تصمیم منجر به تخصیص بودجه این دانشگاه زیر نظر آموزش عالی قرار گرفته و فنی و حرفه ای ها نیز همانند سایر دانشگاه های آموزش عالی بر اساس شاخص های مجدد بودجه دریافت می کنند.