نشست سه جانبه معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های فنی و حرفه ای مازندران، گلستان و گیلان در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید.
نشست هم اندیشی سه جانبه معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های فنی و حرفه ای استان های مازندران، گلستان و گیلان بر اساس ابلاغیه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با حضور دکتر حسن نبی پور افروزی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای مازندران، رمرودی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای گلستان، اسدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای گیلان، محمودی مسئول حراست، عشوری و حیاتی مسئولین امور فرهنگی، مدانلو مسئول تربیت بدنی و مهندس بهری مسئول امور دانشجویی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری در روز شنبه ۷ اردیبهشت 1398 به میزبانی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری تشکیل گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفهای مازندران- دانشکده فنی امام محمد باقر(ع)ساری، حسن نبی پور افروزی نماینده دانشگاه فنی و حرفهای در شورای فرهنگی منطقه ۲ وزارت علوم تحقیقات و فناوری و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای مازندران با عرض خیر مقدم و تبریک روز معلم، در مورد شروع به کار دانشگاه فنی و حرفه ای و توانمندی های آن با توجه به امکانات و تجهیزات توضیحاتی را بیان نمود.
وی گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای دارای ساختار مناسبی بوده و هدف اصلی و کلیدی آن ایجاد خلاقیت و مهارت آفرینی در دانشجویان می باشد که بعد از فارغ التحصیلی، بیشتر آنها جذب بازار کار داخلی و خارجی شده و این امر باعث بالندگی ما به عنوان متولی فرهنگ است.
نماینده دانشگاه فنی و حرفهای در شورای فرهنگی منطقه ۲ وزارت علوم تحقیقات و فناوری هدف از برگزاری این جلسه را طرح و بررسی اهم فعالیت های فرهنگی و دانشجویی سه استان، اجرایی شدن آنها و تلاش در جهت ارتقای سطح فعالیت های فرهنگی و اجتماعی مراکز تابعه دانست و اظهار داشت:تعامل سازنده با معاونان فرهنگی و دانشجویی مراکز منطقه و برگزاری جلسات مستمر و منظم مشورتی با حضور آنان برقرار شده است و نتایج در شورای مناطق ده گانه وزارت علوم طرح خواهد شد. این موضوعات در خصوص نیازسنجی مسایل فرهنگی و اجتماعی و آسیب شناسی برنامه های این حوزه با لحاظ نمودن زیست بوم منطقه ای، دریافت ایده های اجرایی فرهنگی و اجتماعی در سطح منطقه ای، امکان سنجی برگزاری برنامه های مشارکتی فرهنگی و اجتماعی با دانشگاه های منطقه، انتقال موارد طرح شده در شورای فرهنگی منطقه ای به مراکز و کاربست تمهیدات لازم جهت عملیاتی کردن مصوبات آن خواهد بود.
در این راستا فرصت ها و ظرفیت های منطقه در حوزه فرهنگی و اجتماعی شناسایی شده و از آن در راستای جهت دهی و تقویت فعالیتهای نهاد های دانشجویی به ویژه انجمن های علمی، کانون های فرهنگی و هنری دانشجویی و نشریات دانشگاهی استفاده خواهد شد.
نبی پور با طرح مسایل و تعاملات مربوط به حوزه امور دانشجویی مانند خوابگاه ها، سلف و امور فرهنگی گفت: راهکارها و استراتژی ها برای بهینه سازی، پیشرفت و تکامل بخش های فرهنگی و دانشجویی سه استان در حوزه های خوابگاه ها، سلف، ایمنی خوابگاه ها، بهینه شدن تشکل ها، انجمن های علمی، بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی، کانون ها ( گردشگری، محیط زیست، هلال احمر، کارآفرینی، قرآن و عترت، پژوهش های اجتماعی و ...) و مدیریت مرکز مشاوره اتفاق خواهد افتاد و نقاط قوت تقویت و نقاط ضعف برطرف می گردد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران تأکید نمود: ما باید استراتژی هایی در بهتر نمودن شرایط موجود در حوزه های خوابگاه ها، دانشجویی و ورزشی داشته باشیم. بدین منظور تعامل در حوزه ورزش با برگزاری مسابقات در سطح همکاران و دانشجویان سه استان مورد پیگیری قرار خواهد گرفت. شرایط و مقدمات لازم نیز باید فراهم گردد تا کلیه دانشجویان سه استان، به امکانات کتابخانه ای کلیه مراکز در سه استان دسترسی داشته و از منابع علمی استفاده نمایند.
در ادامه، افراد حاضر در جلسه در خصوص مسایل فرهنگی و دانشجویی به ایراد سخن پرداختند و مطالب، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.