مدیر کل مرکز امور مدرسان دانشگاه فنی و حرفه ای
اساتید سرمایه های دانشگاه و از ارکان بسیار مهم آن می باشند.
نشست هم اندیشی دکتر تقوایی مدیر کل مرکز امور مدرسان دانشگاه فنی و حرفه ای با اساتید هیأت علمی و مدرسین دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در روز چهارشنبه 1398/02/04 در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران- دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری، در ابتدای جلسه دکتر امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران با گرامیداشت روز معمار اظهار داشت:
دانشگاه فنی و حرفهای در راستای توسعه کیفی، توجه به همه شاخصهای توسعه و به ویژه نیروهای انسانی را جزو اولویت خود قرار داده است. با مجموعه فرهیخته ای از اساتید در دانشگاه فنی و حرفه ای سر و کار داریم که از جهت کارکردی و موقعیتی با سایر اساتید هیأت علمی وزارت علوم متفاوت می باشند و مدیریت به سامان این مجموعه ارزشمند که سرمایه واقعی دانشگاه هستند، کار بسیار ارزشمندی است که توسط مسئولان دانشگاه در حال انجام می باشد.
وی افزود: در راستای توسعه کالبدی دانشگاه بر آنیم که تعدادی از رشته های دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران مانند معماری و صنایع چوب را در حوزه تحصیلات تکمیلی ارتقا دهیم. برنامه های لازم تدوین شده است و با توجه به سه عامل اصلی وجود زیرساخت ها، حضور اساتید و نیروی انسانی کارآمد و پایش فارغ التحصیلان، دانشگاه فنی حرفه ای مازندران میتواند ورود معنی داری در این زمینه داشته باشد.
دکتر ویدا تقوایی مدیر کل مرکز امور مدرّسان دانشگاه فنی و حرفه ای با تبریک مناسبت های ماه شعبان و روز معمار و نیز تسلیت به خانواده های داغدار سیل اخیر اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفهای در سال های قبل از سال ۹۰، با تنگناها و بحران های زیادی در زمینه های تعداد اساتید و نسبت دانشجو به استاد، سطح تحصیلی ورودی های دانشگاه فنی و حرفه ای در مقایسه با سایر دانشگاه های وزارت علوم، و مدیریت متغیر با تعداد مدیران زیاد روبرو بوده است. با وجود این تنش ها و تنگناها، امروزه دانشگاه فنی و حرفهای با مدیران توانمند، با اشتیاق به سمت قلههای پیشرفت نزدیک می شود.
وی با اشاره به وقوع اتفاق های خوشایند در دانشگاه فنی و حرفهای بیان داشت: حضور دکتر صالحی عمران در رأس دانشگاه و ارتباطات خوب ایشان با وزارت علوم و نیز گام مهم در ایجاد شورای برنامه ریزی جهت تدوین و تصویب برنامه های آموزشی می باشد. در مرکز امور مدرسان در شش ماه اخیر، تدوین آیین نامه ارتقا و آیین نامه استخدامی با توجه به مأموریت های دانشگاه و نیاز اساتید انجام شده است و با زیر ساخت و الگویی متفاوت با سایر دانشگاه ها روند خود را طی خواهد نمود.
مدیرکل مرکز امور مدرّسان دانشگاه فنی حرفهای سنجش صلاحیت مدرسین را از اتفاق های خوب در دانشگاه فنی و حرفه ای خواند و بیان داشت: اساتید سرمایههای دانشگاه هستند و با توجه به تعداد کم اساتید رسمی، مسئولیت اصلی در بحث آموزش به عهده ی اساتید حق التدریس می باشد و مراکز باید با توجه به ضوابط و شاخص ها در دستورالعمل تدوین شده، از اساتید مدعو استفاده نمایند تا به افقهای مدنظر دانشگاه نزدیک شویم.
از برنامههای مهم و در دست اقدام، بحث گروه های آموزشی و حضور مدیران گروه می باشد و تدوین زیرساختها و دریافت مصوبه هیأت امنا نیز در حال پیگیری می باشد. مدیران گروه بازوهای اصلی مدیریتی و اجرایی دانشگاه هستند و ما بر آنیم تا بهترین و کاملترین طرح و الگو را تصویب نماییم.
دکتر تقوایی افزود: چهار پایه ارفاقی برای اساتید هیأت علمی فنی مصوب گردیده و مکانیزم نهایی آن در حال بررسی می باشد و اساتید هیأت علمی تطبیقی به ازای هر پنج سال حضور در امر آموزش، از پایه های ارفاقی برخوردار خواهند شد و سوابق آموزشی قبلی نیز محاسبه خواهد شد.
وی با تأکید بر احصاء شرایط اساتید هیأت علمی جهت دریافت پایه های تشویقی و انتخاب اساتید سرآمد تأکید نمود: تعامل و گفتگو، سبب همدلی و وفاق در مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای خواهد بود.
در پایان خانم دکتر تقوایی به سؤالات طرح شده توسط حاضرین در مورد امور مدرسان پاسخ های لازم را ارائه نمود.