در حال بارگذاری ...
جمعه 28 دی 1403

جلسه بنیاد حامیان و خیرین دانشگاه فنی و حرفه ای

جلسه بنیاد حامیان و خیرین دانشگاه فنی و حرفه ای به میزبانی آموزشکده فنی و حرفه ای دختران بابل
جلسه خانم دکتر طالبیان رییس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران بابل با حضور خانم دکتر فوژان صباحی مدیر عامل و آقای مهندس فروتن مشاور بنیاد ملی حامیان و خیرین دانشگاه فنی و حرفه ای، آقای دکتر حیاتی رئیس دانشگاه فنی  حرفه ای استان مازندران، حاج آقای ابراهیم پور خیر آموزشکده فنی و حرفه ای دختران بابل و  حامیان و خیرین نیک اندیش ، معاونین و کارکنان آموزشکده فنی و حرفه ای دختران بابل  در اتاق کنفرانس برگزار گردید.
در این جلسه خانم دکتر طالبیان ضمن خوش آمدگویی به بزرگواران یاد آورشدند؛ این مرکز از سال 84شروع به فعالیت کرده دارای 3ساختمان میباشد که حاج آقای ابراهیم پور مبلغ هنگفتی را اهدا کردند که  در سال 90 زیر نظر  وزارت علوم قرار گرفت دارای 11 رشته که 8 رشته کاردانی و 3 رشته کارشناسی و دارای 1290 دانشجوی فعال و 2500 دانشجوی فارغ التحصیل بوده است .
 با امکانات کم و ضعیف دانشجویان رغبت به رفتن سلف و نگاه رفاهی ندارند. ما حداقل ها را ندارم.
سایت های کامپیوتری ما بدترین شکل ممکن را دارند.
6سایت ،6 کارگاه گرافیک و 4 کارگاه پوشاک داریم . البته دکتر صالحی عمران احتمام فرمودند و 8 دستگاه چرخ خیاطی و ویدئو پروژکشن به مرکز دادندکه با توجه به بضاعت مرکز چیری نیست.
ما نیاز به کمک خیرین داریم.
فضای دیگری داریم که مورد اختلاف با آموزش و پرورش است که پیگیری کنیم استارت این زمین 7 هزار متری را بزنیم که به کمک خیرین نیاز داریم.
ایشان ادامه دادند با توجه به همت حاج آقا ابراهیم پور از شروع فعالیت مرکز به نام ایشان بوده که حتی تابلوی سر در و نامه به نام ایشان بوده است و در موقعی که زیر نظر وزارت علوم قرارگرفت با توجه به ضوابط این موضوع جمع شده است و پیگیر نام آموزشکده به نام ایشان بوده و مستدات و هزینه کردهاو درخواست‌ها و نقطه نظرات داده شود تا پیگیر شوند.
هرچند این عزیزان نیاز به این عناوین ندارند.
خانم دکتر صباحی :
با ابراز خوشحالی و تشکر از مدعوین، تاسف خود را به خاطر کج سلیقگی مسئولین و نام آموزشکده فرمودند حتما مکاتبه بفرمائید و پیگیری می کنیم.
باید از خیرین تجلیل شود . انشاالله کاستی ها کاهش میبابد .
ایشان از دکتر حیاتی خواستند از خیرین کمک بگیرند تا معظل کشور در آینده به خطر نیفتد.ظرفیت دانشگاه فنی و حرفه ای زیاد است. و براساس چشم انداز 5 ساله برنامه ریزی شود.
آقای بزرگی خیر نیز فرمودند :
بابل شهر دارالخیرین بوده و در کشور نفر اول در خیرین است
آقای ابراهیم پور 13 تا مدرسه احداث نمودند . خواستن که نام ایشان ثبت و درج گردد و حق این عزیز عودت داده شود.
در این جلسه کتابی از مجموعه تصاویر خیرین بنیاد فروتن که 3 سال به طول انجامید تا مجلد شود به اقای ابراهیم پور  تقدیم گردید.
آقای دکتر حیاتی نیز فرموند تغییرات مدیریتی باعث برگشت نام آموزشکده شده است . حتما پیگیری شود انشاالله با مکاتبات حل میشود و گره از کار باز میشود.
ما محدود استان هستیم که طرح توسعه داریم و قرار است مجموعه خیرین استان را فعال کنیم.
دکتر صباحی گفتند: 176 واحد داریم ولی 120 خیر و مقداری زمینه سازی برای 300 تا 400 نفر دشوار است چون مجموعه خیرین کشوری محیا نشد چند استان را انجام دادیم .
دکتر حیاتی گفتند شهرستان بابل در معرفی خیرین کوتاهی میشود
باید بنر زده و از خیرین تجلیل کنیم.
سپس خانم دکتر صباحی گفتند 10 استان ظرفیت خیر ندارد اما 21 استان دارد و مجبوریم از کمک خیرین بقیه استانها کمک بگیریم.
در پایان جلسه با پذیرایی به پایان پذیرفت.