در حال بارگذاری ...
شنبه 29 دی 1403

گزارش دیدار ریاست آموزشکده با امام جمعه شهرستان بابل
بهمراه کارکنان آموزشکده فنی و حرفه ای دختران بابل


در روز دوشنبه مورخ 271297 راس ساعت 11 صبح ریاست و کارکنان آموزشکده جهت ملاقات با امام جمعه شهرستان بابل حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی به دفتر امام جمعه شهرستان بابل واقع درمدرسه صدر حضور یافتند .
ریاست محترم در این جلسه شرحی از فعالیتها و عملکرد آموزشکده ارائه دادند و سپس پیرامون مشکلات موجود آموزشکده و دانشجویان از جمله کمبود امکانات رفاهی، خوابگاهی، فضاهای آموزشی، تجهیزات آموزشی ، کمک آموزشی و ... سخنانی ایراد نمودند.
 در ادامه امام جمعه محترم نیز فرمودند: اولاً خواهران در پرورش و آماده سازی برای آینده ای که پیش رو دارند، حقیقتاً باید بگویم دو برابر حساسیت ویژه نسبت به برادران دارند. بازدید از آموزشکده برای من بسیار شیرین بود و کارهای هنری را دیدم و علاوه برآن کارهای مختلف اعم از خیاطی، معماری، گرافیک و کامپیوتر.
مراکز فنی و حرفه ای بسیار پر برکت هستند، برخلاف دانشگاههای نظری، دانشجویان فنی و مهارت می آموزند که در زندگی مفید باشند. این مفید سازی برای آنها بسیار ارزشمندست . 
این امر می طلبد که برای توسعه و گسترش این مجموعه باید ساخت و سازی صورت گیرد، هم به لحاظ ساخت و ساز و هم به لحاظ رشته ها، علاوه بر رشته های موجود، رشته های دیگری مصوب خواهد شد. امیداست این مجموعه بتواند یک توانمندی و قوام در این شهرستان پیدا کند.
مطلب دوم؛ حساسیت دیگر خواهران نحوه آموزش است که باید جدی گرفته شود. دقت نظر به آموزش شود و آموزشی کاربردی نه نظری در هر رشته ای که هست ایجاد شود. آموزش به نحوی تضمینی باشد که دانشجویی که فارغ التحصیل میشود نگاه به نمره اش نشود بلکه به حرفه اش توجه شود و به عبارت دیگر حاکمیت فضای علمی موجود باشد. اگر می خواهید یک مجموعه را نجات بدهید از بعضی حاشیه هایی که در یک مجموعه علمی هست منصرف شده و باید مجموعه فضای علمی و جو علمی در آنجا حاکم باشد. یعنی از مجموعه کلاسهایی که دانشجو در موضوعات ویژه با آن سروکار دارد غرق در مسائل تخصصی شود و از بیرون مجموعه به مجموعه علمی و مهارتی معروف شود و خدای ناکرده کاغذی یا غیر جدی نباشد. مجموعه ای که کاغذی باشد نتیجه ای نخواهد داشت.
مطلب سوم: علیرغم وجود فضای کوچک کار فرهنگی به طور فراوان انجام شود، چه مستقیم و چه غیر مستقیم. اعم از؛ به نمازجماعت اهمیت داده شود، کارهای جمعی ازجمله: ایام محرم، صفر ، اعیاد و ... ، مشارکت دانشجویان به کار فرهنگی در کنار کار علمی و ... .
امید است خواهران همراه فارغ التحصیل شدن خلاء مسائل فرهنگی نداشته باشند که این خلاء به ضرر مجموعه جامعه است.
بنده آرزو دارم زمینه توسعه آموزشکده هرچه بیشتر فراهم شود و آرزوی توفیق و سالی پر از عزت و موفقیت در زندگی کاری و زندگی خصوصی مقدور شود.
در پایان ریاست محترم آموزشکده فرمودند: دغدغه های ما دغدغده های حضرتعالی می باشد لازم است هر از چندگاهی با انجام دیدار از رهنمودهای شما بهره مند گردیم تا این امانتهایی که خانواده ها در اختیار ما قرار داده اند به خوبی به سرمنزل مقصود برسانیم.


روابط عمومی آموزشکده فنی و حرفه ای دختران الزهراء (س) بابل