به مناسبت هفته پژوهش ،سمینار تخصصی منسوجات و پوشاک نوین و هوشمند در جهان در آموزشکده فنی وحرفه ای دختران بابل برگزار گردید
به مناسبت هفته پژوهش ،سمینار تخصصی منسوجات و پوشاک نوین و هوشمند در جهان در آموزشکده فنی وحرفه ای دختران بابل برگزار گردید
به مناسبت هفته پژوهش ،سمینار تخصصی منسوجات و پوشاک نوین و هوشمند در جهان در آموزشکده فنی وحرفه ای دختران بابل برگزار گردید
طراحی منسوجات در حوزه مد ولباس به جهت تغییر نگرش به طراحی های جدید و با هدف بهره برداری صحیح از منابع طبیعی و حفظ محیط زیست، برای تداوم حیات انسانی امری مطرح و مهم است. استفاده از مواد قابل بازیافت، بادوام و شیوه های تولید نوین برای استفاده بیشتر و بهتر از کلیه منسوجات و مد لباس در عصر معاصر می تواند کمک موثری به حفظ سرمایه های ملی برای آیندگان کند. در این راستا نشست تخصصی برای شناخت و معرفی منسوجات نوین ترتیب داده شد.
دانشجویان طراحی پوشاک و طراحی دوخت دانشکده فنی و حرفه ای الزهرا(س) بابل، این نشست را در تاریخ 21 آذر 1396 در سالن اجتماعات دانشکده فنی و حرفه ای دختران درسطح شهرستانی برگزار گردید. این همایش خارج از واحدهای درسی دانشکده بوده ولی در واحد پارچه شناسی دانشجویان این مرکز بسیار موثر بوده و با راهنمایی استاد و مدیرگروه طراحی پوشاک سرکارخانم اکبرنیا که سعی برآن داشت تا منسو جات و پوشاک نوینی که در سال های اخیر در عرصه بین المللی استفاده های فراوانی می گردد همراه با ویدیوهایی از این منسوجات و پوشاک را معرفی نماید.این برنامه از ساعت 10 تا ساعت12 با حضور دانشجویان و اساتید و با همکاری مدیرگروه سرکارخانم اکبرنیا برگزار شد.
در این نشست تخصصی از پارچه ها و منسوجاتی چون گورتکس، D3O، پوشاک هوشمند، چاپگرهای سه بعدی پارچه و لباس، الیاف بامبو، الیاف مانیلا، پارچه های خود ترمیم شونده ، ضدآتش و خودتمیز شونده و.... با ارئه ویدیو صحبت شد.
به مناسبت هفته پژوهش، سمینار طراحی کسب و کار موفق در ایران (با ارایه تجربه های موفق طراحی منسوج و محصول) در آموزشکده فنی وحرفه ای دختران بابل برگزار گردید
روش اجرای یک فعالیت تجاری در یک دوره زمانی مشخص که شامل کلیه فعالیتهای راهاندازی یک کسب و کار جدید است، در واقع راهکار تبدیل یک ایده به یک کسب و کار موفق است. ایدههای کسب و کار نقطه مرکزی و شالوده راهاندازی کسب و کار است. بدون داشتن یک ایده کسب و کار مشخص، راهاندازی کسب و کار در بلند مدت بدون بازدهی مناسب خواهد بود.
مزایای داشتن ایده برای کسب و کار
– انسجام تصمیمات
– نظم و انضباط جهت ایجاد کسب و کار موفق از رسیدن به تحلیلهای مالی-اقتصادی در بازار در دستیابی به راهبردهای عملیاتی قبل از اجرایی شدن طرح
– ابزار ارتباطی کارآفرین و منابع مالی
– وضعیت بازار، ارزیابی مالی، بازدهی و برگشت سرمایه
منشاء ایده های کسب و کار
– ایده حاصل از نیازهای ناشی از تغییر در بازار
– ایده برای پاسخ گویی به نیازی که قبلا پاسخ داده نشده است
– ایده بهبود در سرعت، هزینه و کیفیت محصول و وضع موجود
– ایجاد مزیت رقابتی پایدار
– تولید ثروت برای شرکت
– رضایتمندی مشتری
در این سمینار از یک کار آفرین موفق استانی و کشوری و جزو 20 تولید کننده برتر صنایع دستی استان دعوت بعمل آمد که در این سمینار ایشان از خلق ایده و تولید و روش های موفقیت تا بازاریابی را برای دانشجویان بازگو کرده و از بیانات ارزشمند ایشان بسیار استفاده گردید. در انتهای سمینار جلسه پرسش و پاسخ بین کارآفرین آقای مهدیزاده و دانشجویان و مسئولین دانشکده برگزار گردید .این برنامه به همت گروه طراحی دوخت وپوشاک و مدیرگروه خانم اکبرنیا در سطح شهرستانی برگزار گردید که همراه با حضور مسئولین دانشکده و اساتید و دانشجویان بوده و در ساعت 10تا 12 روز 25آذرماه در روز پژوهش برگزار گردید.
به مناسبت هفته پژوهش،جشنواره و مسابقه تزئین بهترین سفره شب یلدا با آیتمهای ایرانی(سنتی)-اسلامی در آموزشکده فنی وحرفه ای دختران بابل برگزار گردید
شب یَلدا یا شب چلّه یکی از کهنترین جشنهای ایرانی است. در این جشن، طی شدن بلندترین شب سال و به دنبال آن بلندتر شدن طول روزها در نیمکره شمالی، که مصادف با انقلاب زمستانی است، گرامی داشته میشود. یلدا به زمان بین غروب آفتاب از ۳۰ آذر (آخرین روز پاییز) تا طلوع آفتاب در اول ماه دی (نخستین روز زمستان) گفته میشود. خانوادههای ایرانی در شب یلدا، معمولاً شامی فاخر و همچنین انواع میوهها و رایجتر از همه هندوانه را مهیا و دور هم سرو میکنند. پس از سرو تنقلات، قصهگویی بزرگان خانواده برای دیگر اعضای فامیل و همچنین فالگیری با دیوان حافظ رایج است.
به مناسبت این جشن بزرگ ایرانیان گروه طراحی و دوخت و طراحی و پوشاک با کمک مدیرگروه خانم اکبرنیا، جشن و مسابقه ای را با عنوان تزئین بهترین سفره شب یلدا برگزار کرده است. در این جشن که دانشجویان لباس محلی مازنی پوشیدند و سفره ای کاملا سنتی همراه با کرسی و تزئینات مسی و پارچه های بافته شده سنتی همراه با انواع ترشی و خوراکی های محلی شب یلدا و همچنین آش ترش محلی پهن گردید با استقبال بی نظیری از طرف دانشجویان و اساتید و همچنین مسئولین دانشکده روبرو گردید.این برنامه که درسطح شهرستانی برگزارکردید توسط صدا و سیمای مازندران پوشش خبری داده شد .
.